Www.kepezdokuma.com" Yayında - Son Dakika
Yerel

Www.kepezdokuma.com" Yayında

Kepez Belediyesi, Dokuma İplik Fabrikası'nın yeşil alan bölümünün halka açılması çalışmalarının takip edilmesi ve alanla ilgili önerilerin alınması amacıyla internet sayfası açtı.

26.02.2015 15:04

Kepez Belediyesi, Dokuma İplik Fabrikası'nın yeşil alan bölümünün halka açılması çalışmalarının takip edilmesi ve alanla ilgili önerilerin alınması amacıyla internet sayfası açtı.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamada, Dokuma Fabrikası'nın tanıtılması ve fabrika alanına yapılacak park çalışmasıyla ilgili fikirlerin alınması amacıyla "www.kepezdokuma.com" adlı sitenin kurulduğu bildirildi.

Açıklamaya göre, Antalya ve Türkiye'nin değişik illerinde yaşayanlar internet sayfası üzerinden hem fikirlerini paylaşabilecek hem de yapılan çalışmaları takip edebilecekler.

İnternet sayfasında Dokuma Fabrikası'nın tarihçesi, dokuma alanında yapılan çalışmalar, diler ve öneriler gibi bölümler bulunacak.

1956 yılında temeli atılan, 1961 yılında üretime başlayan ve 2003'te üretimin durduğu Dokuma Fabrikası alanı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 2004'te Kepez Belediyesine devredilmişti. 488 dönümden oluşan Dokuma İplik Fabrikasının üst kullanım hakkı 2005 yılında 49 yıllığına ihalesiz olarak özel bir şirkete verilmişti.

Söz konusu tahsisin iptali yolunda gerçekleştirilen girişimler sonucu, 2012 yılının sonunda idare mahkemesinin tahsisin iptaliyle ilgili kararı Danıştay tarafından onanmıştı.-

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Www.kepezdokuma.com' Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement