Xtrem Aventures İstanbul Çocukları Maceraya Davet Ediyor - Son Dakika
Güncel

Xtrem Aventures İstanbul Çocukları Maceraya Davet Ediyor

Xtrem Aventures İstanbul Çocukları Maceraya Davet Ediyor

Xtrem Aventures, çocuklara okullar açılmadan önce enerjilerini doğayla buluşturacakları adrenalin dolu bir macera vaat ediyor.

08.08.2016 16:51  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Aralarında Fransa, Almanya ve Amerika'nın olduğu 15 ülkenin ardından Türkiye'de de kurulan macera parkında; 4-8 yaş için ağ parkuru, 8 yaş üstü çocuk ve yetişkinler için yüksek ip parkurları, zipline parkuru ve quick jump (serbest atlayış) gibi birçok aktivite yüksek güvenlikle sunuluyor.

Yaz tatili hiç kuşkusuz çocukların fiziksel aktiviteleri en çok gerçekleştirdikleri zaman. Çocukların gelişiminde büyük rol oynayan bu aktivitelerin doğada yapılması ise ayrı bir önem taşıyor.

Uniq İstanbul'un içinde 8 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Xtrem Aventures İstanbul'da çocuklar, doğada doyasıya eğlenerek macera dolu bir gün geçiriyorlar. Çocuklar, güvenlik önlemlerinin en yüksek düzeyde alındığı macera parkında; 15 metre yükseklikten Quick Jump ile atlayarak, 180 metrelik zipline ile ağaçtan ağaca kanatsız uçarak, ortalama 8 metre yükseklikte ağaçlar üzerinde dolaşarak tüm enerjilerini doğaya bırakıyor. Emniyet kemerli yüksek ip parkurlarının yanı sıra yerden 10 metre yüksekte emniyet kemeri kullanmadan geçilmesi gereken ağlar da bol eğlence vaat ediyor.

"YERDEN GÖĞE KADAR MACERA"

Fransa, Almanya ve Amerika'nın aralarında olduğu 15 ülkeden sonra Türkiye'de de Maslak'ta kurulan Xtrem Aventures'de; 4-8 yaş için ağ parkuru, 8 yaş üstü çocuk ve yetişkinler için yüksek ip parkurları, zipline parkuru ve quick jump (serbest atlayış) gibi birçok aktivite bulunuyor. Yaz boyunca 11.00-22.00 saatleri arasında açık olacak Xtrem Aventures, iş stresinden uzaklaşmak ve yorgunluğunu atmak isteyen yetişkinlere de keyifli ve eğlenceli bir zaman vaat ediyor.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Xtrem Aventures İstanbul Çocukları Maceraya Davet Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement