Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Altınova'ya bağlı Tavşanlı, Subaşı, Kaytazdere beldelerinde seçim irtibat bürosu açılışı yapıldı.

06.05.2015 10:42

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Altınova'ya bağlı Tavşanlı, Subaşı, Kaytazdere beldelerinde seçim irtibat bürosu açılışı yapıldı.

Seçim irtibat bürosu açılışlarına AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Subaşı Belediye Başkanı  Volkan Yılmaz, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve partililer katıldı.

Zafer, açılışta 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için çalışmaları hızlı bir şekilde yürüttüklerini söyledi.

Genel seçimlerde Yalova'da 2-0 yapmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Zafer, "Halkımızın desteği ile tempomuzu düşürmeden ilerliyoruz. Yeni Yalova için durmadan, usanmadan, bıkmadan çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yürüyen Köşk'te tadilat çalışması yapılıyor

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, tarihi Yürüyen Köşk'te tadilat ve onarım çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Salman yaptığı açıklamada çalışmanın tarihi dokuya zarar vermeden ve büyük ihtimam gösterilerek yapıldığını söyledi.

Tadilat çalışmalarının hafta sonuna kadar bitirilmeye çalışılacağını belirten Salman, "Bu süre boyunca Yürüyen Köşk ziyaretçilere kapalı olacaktır. Tadilat işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yürüyen Köşk tekrar ziyaretçileri ile buluşacak" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement