Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Koru Beldesi AK Parti Belediye Meclis üyesi İsa Yılmaz, partisinden istifa ederek MHP Yalova İl Başkanlığı'na geçti.

03.06.2015 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koru Beldesi AK Parti Belediye Meclis üyesi İsa Yılmaz, partisinden istifa ederek MHP Yalova İl Başkanlığı'na geçti.

MHP Yalova Milletvekili adayı Ünlem Üstel, geçiş töreninde Türkiye'de olduğu gibi Yalova'da da MHP'nin yükselişinin devam ettiğini söyledi.

Ülkenin çok zor bir süreçten geçtiğini belirten Üstel, "Siyasi görüşü her ne olursa olsun yüzlerce vatandaşımız her gün çığ gibi büyüyen 'Bizimle Yürü' davetimize icabet ediyor. Yalova'nın en iyi şekilde yönetilmesini isteyen hemşehrilerimiz Yalova'nın hakkettiği değeri bizimle tekrar kazanacağına inandıklarından 7 Haziran seçimleri için desteklerini açıklıyorlar. Bu bağlamda Yılmaz ve arkadaşları partimize katıldılar ve gücümüze güç kattılar" diye konuştu.

Yılmaz da MHP'nin Yalova'da kazanması için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Genel seçime doğru

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan'la beraber seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Öztabak, Demirel ve Demirhan'la esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntı ve istekleri dinledi.

Ziyaretten sonra açıklama yapan Öztabak,  ana muhalefet partisinin içi boş vaatlerle halkı kandırmaya çalıştığını söyledi.

İktidar partisi olduklarını ve yine iktidarlarının devam edeceğinden şüphesi olmadığını belirten Öztabak, iktidarda tekrar olacakları için gerçekçi vaatlerle halkın karşısına çıktıklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement