Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Altınova Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı'nın yaklaşması dolayısıyla camilerde temizlik çalışması yapıldı.

09.07.2015 13:14

Altınova Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı'nın yaklaşması dolayısıyla camilerde temizlik çalışması yapıldı.

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, ilçede bulunan camilerin bakım ve temizlik çalışmalarının sadece Ramazan ayına yönelik bir uygulama olmadığını söyledi.

Ramazan Bayramı gelmesi dolayısıyla da camilerin temizliğine çok önem verdiklerini belirten Oral, "Camilerimize sadece temizlik hizmeti verilmiyor, çevre düzenlemeleri başta olmak üzere camilerimizin her türlü ihtiyaçlarını belediye karşılıyor" diye konuştu.

Altınova'da fırınlar denetlendi

Altınova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınları denetlendi.

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, yaptığı açıklamada fırınların temizlik ve gramaj konusunda denetimi yapılırken, esnafında bilgilendirildiğini söyledi.

Fırıncılara un depolarında deponun kapasitesinden fazla un alımı yapılmaması konusunda da uyarıların yapıldığını belirten Oral, fazla depolanan unlar nedeniyle havalandırmanın yetersiz kalmasından dolayı rutubetin oluşacağını ifade etti.

Oral, ekiplerin denetimleri devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement