Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, hizmet binası ile Altınova Devlet Hastanesi'nin ihalesinin tamamlandığını bildirdi.

13.09.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, hizmet binası ile Altınova Devlet Hastanesi'nin ihalesinin tamamlandığını bildirdi.

Oral, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak belediye hizmet binası inşaatı ihalesini yaptıklarını Sağlık Bakanlığı'nın da 10 yataklı Altınova Devlet Hastanesi'ni ihalesini gerçekleştirdiğini söyledi.

Altınova Devlet Hastanesi'nin 7 bin 333 metrekare arazi üzerine kurulacağını belirten Oral, şunları kaydetti:

"Hastane içinde 7 adet poliklinik, 2 adet diş muayenesi, 1 adet jinekolojik muayenesi, 1 adet ultrason odası ve idari birimler bulunmaktadır. Öte taraftan 3 bin 600 metrekareye yakın bir alanda kurulacak olan ek hizmet binamız ise 4 katlı olacak. İki binanın da en kısa zamanda tamamlanmasına çalışılacak."

Altınova Belediye Başkanı Oral'a ziyaret

Türkiye Alt Minikler Boks Şampiyonası'nda Türkiye 2'cisi olan Abdülaziz Eren Bozkurt, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral'ı ziyaret etti.

Bozkurt ziyarette 13-20 Ağustos tarihlerinde Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen Türkiye Alt Minikler Boks Şampiyonası'nda 65 kilogramda Türkiye ikincisi olduğunu söyledi.

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya'ya, Belediye Başkanı Oral'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar ve kendine destek veren herkese teşekkür eden Bozkurt, bu başarının kendisini daha çok çalışmaya yönlendirdiğini ifade etti.

Oral da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Altınova'ya gurur yaşattığı için Bozkurt'a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement