Yanılgıdan Doğru Algıya" Projesi Destek Almaya Hak Kazandı - Son Dakika
Yerel

Yanılgıdan Doğru Algıya" Projesi Destek Almaya Hak Kazandı

Yanılgıdan Doğru Algıya" Projesi Destek Almaya Hak Kazandı

Doğrudan Teknik Destek kapsamında Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından başvurulan “Yanılgıdan Doğru Algıya” isimli proje destek almaya hak kazandı.

28.07.2016 15:43

Doğrudan Teknik Destek kapsamında Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından başvurulan "Yanılgıdan Doğru Algıya" isimli proje destek almaya hak kazandı.

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Erdoğan Öz'ün İpekyolu Kalkınma Ajansı ile sözleşme imzalamasıyla süreç başlatıldı.

Proje kapsamda, Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği ve bağlı sağlık tesislerinde çalışan personellere etkili iletişim, ikna mühendisliği ve algı yönetimi konusunda eğitim verilecek.

Eğitime, yöneticiler, birim sorumluları, psikologlar ve hasta iletişim biriminde görevli personeller katılacak. Eğitim faaliyetine katılan hedef grup kendi kurumlarında ve sosyal çevrelerinde sağlıklı iletişim ve doğru algı ile pozitif etki yapacak. Eğitime katılan sağlık personelleri kendini daha iyi ifade edebilme, karşısındakini daha iyi algılayabilme ve hastalarla etkili, olumlu iletişim kurma yetisini kazanmış olacak. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yanılgıdan Doğru Algıya' Projesi Destek Almaya Hak Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement