Yapı Kredi Bank Moscow, 25. Yılını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi Bank Moscow, 25. Yılını Kutladı

Rusya'da faaliyete geçen ilk Türk bankası Yapı Kredi Bank Moscow, 25 yıllık hizmet sürecini Moskova'daki düzenlenen kokteyl ile kutladı.

14.06.2015 11:51

Rusya'da faaliyete geçen ilk Türk bankası Yapı Kredi Bank Moscow, 25 yıllık hizmet sürecini Moskova'daki düzenlenen kokteyl ile kutladı.

Yapı Kredi açıklamasına göre, kurumsal ve ticari bankacılık hizmetlerine odaklanan banka, 80'li yıllardan bu yana Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek gibi çok önemli misyonu başarıyla sürdürüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Faik Açıkalın, Yapı Kredi Bank Moscow'un tarihin önemli bir döneminde kurulduğunu ve bugün çeyrek asrı geride bıraktığını belirtti.

Yapı Kredi Bank Moscow'un, Rusya'da açılan ilk Türk bankası olarak, Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek gibi çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini vurgulayan Açıkalın, 25 yılda hem dünyada hem de Rusya'da politik ve ekonomik açıdan büyük değişimler yaşandığını aktardı.

Sovyetler Birliği'nin dağılışını ve küreselleşmeyle yeni bir döneme girerek kendini yeniden inşa edişini gördüklerini belirten Açıkalın, şunları kaydetti:

"Rusya, küresel düzeyde ekonomideki köklü dönüşüme paralel olarak kendini yenilirken, ülkedeki bankacılık sektörü de büyük bir değişim geçirdi. Yapı Kredi'nin müşteri odaklı yaklaşımını ve Akıllı Büyüme stratejisini Rusya'da da uygulayarak iki ülke arasındaki ticaret hacmine katkıda bulunuyoruz. Rusya'da faaliyet gösteren Türk kurumsal ve ticari müşterilerimizin yanı sıra Rus yatırımcılara da geniş kapsamlı bankacılık ürün ve hizmetlerimizi sunuyoruz. Çeyrek asırdır gösterdiği performans ve elde ettiği tecrübeyle önümüzdeki yıllarda Yapı Kredi Bank Moscow, müşterileri için değer yaratmaya devam edecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yapı Kredi Bank Moscow, 25. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement