Yaralı Köpek İçin 300 Kilometrelik Seferberlik - Son Dakika
Yerel

Yaralı Köpek İçin 300 Kilometrelik Seferberlik

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, ilçeden yaklaşık 300 kilometre uzaklıktaki Mudurnu-Akyazı yolu üzerinde yaralanan köpeği Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirerek tedavi altına aldı.

14.01.2016 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, ilçeden yaklaşık 300 kilometre uzaklıktaki Mudurnu- Akyazı yolu üzerinde yaralanan köpeği Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirerek tedavi altına aldı.

Mudurnu- Akyazı yolu üzerinde yaralanan ve sürüklenerek yürümeye çalışan köpeğe Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sahip çıktı.

Mudurnu'da vatandaşlar yaralı halde buldukları köpek için Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e ulaşınca belediye ekipleri yaklaşık 300 kilometre uzaklıktaki köpeğe ulaşarak tedavisi için Büyükçekmece'ye getirdiler.

OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ

Mudurnu - Akyazı yolunda yaralı bulunan ve yürüyemeyen köpek için seferber olan Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü veterinerleri, araç çarpması sonucunda arka iki bacağı kırılan yaralı köpeği Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirerek tedavi altına aldılar. Kırık iki bacağına ortopedik operasyon gerçekleştirilen köpeğin tedavisi sürüyor.

Köpeği tedavi eden veteriner hekim, köpeğin bacaklarında kırıklar tespit ettiklerini belirterek, yapılacak operasyon sonrası köpeğin sağlığına kavuşacağını söyledi.

"SAĞLIK DURUMU ÇOK İYİ"

Yaralı köpeğin durumu ile yakından ilgilenen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mudurnu - Akyazı yolunda araç çarpması sonu yaralanan ve yürüyemeyen köpeği bulan vatandaşların telefonla kendisine ulaştıklarını belirterek, "Duyarlı vatandaşlarımız sayesinde yaralı köpekten haberimiz oldu. Veterinerlerimizi ve ekiplerimiz derhal bölgeye intikal ederek yaralı köpeği Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'mize getirdiler. Sağlık durumu gayet iyi" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaralı Köpek İçin 300 Kilometrelik Seferberlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement