Yardım Kömürünü Taşıyan Tır Devrildi: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yardım Kömürünü Taşıyan Tır Devrildi: 1 Yaralı

Yardım Kömürünü Taşıyan Tır Devrildi: 1 Yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafında yoksul ailelere dağıtılacak olan kömürü taşıyan TIR devrildi.

14.08.2014 18:41

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafında yoksul ailelere dağıtılacak olan kömürü taşıyan TIR devrildi. Kazada TIR sürücüsü yaralandı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Ereğli Kandili yolunun Köseağzı mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü'nde aldığı 30 ton kömürü SYDV'nin deposuna teslim etmek için yola çıkan Kıvanç Özcanbaz idaresindeki 81 BK 566 çekici 81 BK 563 dorse plakalı TIR, sürücünün virajı döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yaklaşık 5 metre kadar fren yaptıktan sonra devrilen TIR'dan kendi imkanları ile çıkan sürücü Özcanbaz, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ambulansı ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Kaza sonrası Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olay yerine gelerek mazot sızıntısına karşı çevredekileri ateşle yaklaşmamaları konusunda uyardı. Kazayı gören diğer sürücüler ise TIR'ın ter istikamette devrilmesi durumunda uçuruma yuvarlanabileceğini belirterek, "Allah'tan uçuruma yuvarlanmamış, yoksa sürücü sağ çıkamazdı" dedi.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yardım Kömürünü Taşıyan Tır Devrildi: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement