Yargıtay Başkanı Kaynak, İsmi Verilen Bulvarı Açtı - Son Dakika
Güncel

Yargıtay Başkanı Kaynak, İsmi Verilen Bulvarı Açtı

Yargıtay Başkanı Kaynak, İsmi Verilen Bulvarı Açtı

Yargıtay Başkanı Nazım Kaynak, Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde isminin verildiği Nazım Kaynak Bulvarı'nın açılışını yaptı.

24.09.2011 18:52

Yargıtay Başkanı Nazım Kaynak, Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde isminin verildiği Nazım Kaynak Bulvarı'nın açılışını yaptı.

Memleketi Afşin İlçesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulunan Yargıtay Başkanı Nazım Kaynak, Afşin Adalet Sarayı'nın bulunduğu Nazım Kaynak Bulvarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Afşin Belediye Başkanı Ak Partili Fazlı Aydoğan, milletine hizmet etmiş büyük şahıslara vefa göstergesi olarak onların isimlerini caddelere vermenin gelenekleri arasında olduğunu, Afşinli olan Yargıtay Başkanı Nazım Kaynak'ın ismini de bu nedenle bulvara verdiklerini söyledi.

Nazım Kaynak ise, Yargıtay Başkanı seçilmesinden sonra memleketinin kendisine göstermiş olduğu sevgi ve coşkunun büyüklüğünü tüm Türkiye'nin gördüğünü belirterek, "Bütün herkes de şaşırdı ve 'hemşerilerinde bu sevgi nasıl bir sevgiymiş, nasıl bir coşkuymuş' diye bana yansımalar da oldu. Ben de sizin göstermiş olduğunuz sevgi ve coşkuyla çok mutlu oldum, çok duygulandım. İsminin bulvara verileceği bana bildirildiğinde gerçekten ömrümün en güzel dakikalarını yaşadım. Ben bu caddede okudum, okuduğum Afşinbey İlköğretim Okulu bu caddedeydi, evimizde karşıdaydı. Dolayısıyla bu cadde bana yabancı değil ve Afşin Adalet Sarayı'nın bulunduğu bu caddede ismimin bulunması benim için bir gurur vesilesi oldu" dedi. Kaynak, daha sonra bulvarın kurdelesini kesip, gazetecilere poz verdi.

Bulvarın açılışının ardından Kaynak, Afşin Belediyesi tarafından düzenlenen 40'ıncı Geleneksel Eshab-ı Kehf Karakucak Güreş Festivali'nin açılışına katıldı. Kaynak burada da yaptığı konuşmada, "Bu yeşil çayırlara bize de yabancı değil. Biz de bu minikler gibi yeşil çayırlarda güreş yaptık" diyerek eski günlerini anlattı.

Kaynak, güreşçilerle de hatıra fotoğrafı çekti. - Kahramanmaraş/ Afsin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yargıtay Başkanı Kaynak, İsmi Verilen Bulvarı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement