Yaşar Canbay'ın Babası Ramazan Canbay İçin Mevlid Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Yaşar Canbay'ın Babası Ramazan Canbay İçin Mevlid Okutuldu

Yaşar Canbay\'ın Babası Ramazan Canbay İçin Mevlid Okutuldu

Malatya eski milletvekili ve Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay'ın babası Ramazan Canbay için Mevlid-i Şerif okutuldu.

04.08.2014 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya eski milletvekili ve Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay'ın babası Ramazan Canbay için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Malatya'nın tanınmış iş adamlarından hayırsever Ramazan Canbay'ın (84) yaşlılığa bağlı kalp ve solunum yetmezliği sonucunda merkez Fırat Mahallesi Aşiret Sokak'taki evinde hayatını kaybetmesinin 3'ncü günü olan bugün, Kervansaray Lokantası'nda okutulan Mevlid-i Şerif'de duayı İl Müftüsü Ümit Çimen yaptı.

Mevlit ve sohbet bölümünde, ölmeden ölümden ibret alınması istenip, ölümle ilgili ayet ve hadislerden örnekler verildi. Müslümanların ehlisünnet yolundan ayrılmamalarının istendiği sohbette, ehlisünnet velcamaatten ayrılanların bugün Suriye ve Irak ile diğer Müslüman ülkelerinde Müslüman kanı akıttıkları dile getirildi.

Saadet Partisi (SP) Battalgazi Başkanı Mustafa Canbay'ın da amcası olman Ramazan Canbay için okutulan Mevlid programına, (SP) Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Canbay ve Prof.Dr. Latif Öztek, SP MKYK üyesi Bekir Kılıç, SP Malatya ve Elazığ yöneticileri, birçok sivil topum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve kalabalık topluluk katıldı.

Mevlit sonrası yemek ikram edildi ve Canbay ailesine baş sağlığı dilendi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşar Canbay'ın Babası Ramazan Canbay İçin Mevlid Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement