Yaşlı Adam Devrilen Traktörün Altında Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adam Devrilen Traktörün Altında Can Verdi

Yaşlı Adam Devrilen Traktörün Altında Can Verdi

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde fındık bahçesini kontrol etmek için traktörle tarlaya giden 81 yaşındaki yaşlı adam, traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

23.09.2015 23:23

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde fındık bahçesini kontrol etmek için traktörle tarlaya giden 81 yaşındaki yaşlı adam, traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Kandıra'ya bağlı Hacımazlı köyü Gençali Mahallesi'nde ikamet eden ve çiftçilikle uğraşan Hüseyin Yaşa (81), akşam saatlerinde Değirmençukuru mevkiinde bulunan fındık tarlasının avlusunu kapatmak için traktörü ile yola çıktı. Bahçesinin avlusunu kapattıktan sonra geri dönmek üzere yola çıkan Hüseyin Yaşa, tarla yolunda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Kontrolden çıktıktan sonra devrilen traktörün altında kalan Hüseyin Yaşa ağır yaralandı.

Saatler sonra babasının eve geri dönmemesinden şüphelenen oğlu ile torunu tarlaya gidince korkunç manzarayla karşılaştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Yaşa, burada doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hüseyin Yaşa'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Evli ve 7 çocuk babası olan Hüseyin Yaşa'nın cenazesi köy mezarlığında toprağa verilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adam Devrilen Traktörün Altında Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement