85 Yaşındaki Yaşlı Adama Aşk Tuzağı - Son Dakika
Güncel

85 Yaşındaki Yaşlı Adama Aşk Tuzağı

85 Yaşındaki Yaşlı Adama Aşk Tuzağı

Muğla'da parkinson hastası olan 85 yaşındaki Ali Akgül ile evlenerek ortadan kaybolan F.U.'ya, Akgül'ün yakınları tarafından dolandırıcılık davası açıldı.

24.05.2016 13:14  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesi Selimiye Mahallesi'nde 8 yıldır parkinson hastası olan 85 yaşındaki Bayram Ali Akgül ile evlenen 58 yaşındaki F.U.' ya, Akgül'ün yakınları 5 milyonluk gayrimenkulu üzerine geçireceği iddiasıyla dolandırıcılık davası açtı.

"8 YILDIR PARKİNSON HASTASI"

Bayram Ali Akgül'ün yakınları, F.U.'nun işbirliği içinde olduğu kişilerle birlikte, 5 milyon lira değerinde olduğunu belirttikleri denize sıfır bina ile bir restoranı üzerine geçirmek istediğini ileri sürdü. Babasının 8 yıldır parkinson rahatsızlığı bulunduğunu belirtti.

"BABAMLA BİRLİKTE KAYBOLDULAR"

Akgül'ün kızı Birsen Tosunoğlu, şunları söyledi:

"F.U., ilk olarak 2 sene önce mahallemize geldiğinde evliydi. 3-4 ay önce bu kez boşanmış olarak geldi. 10 gün kadar önce de babamla birlikte ortadan kayboldular.

"NİYETLERİ BABAMIN GAYRİMENKULLERİNİ ALMAK"

O ve biri emlakçı olan tanıdıklarıyla birlikte, planlı şekilde babamın gayrimenkullerini elinden almak niyetinde olduklarını sanıyoruz.

"AVUKATA BAŞVURDUK"

Jandarmaya haber verdik, Datça'da evlendiklerini öğrendik. Avukata başvurduk, tapuda 3 kardeş ailenin oturduğu binayla, restoranın satılmasına kısıtlama koydurttuk. Yoksa evimizi barkımızı elimizden alacak, satacaklar, 19 kişi sokakta kalacağız."

"DAVA AÇACAĞIZ"

Nona Akgül, 4 çocuk, 7 torun, 6 da torununun çocuğu olan kayınpederinin evlenmesine izin verilmesine de tepkili olduklarını kaydederek, "İlgili kurum, kuruluşlar ya da çalışanları hakkında da dava açacağız" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 85 Yaşındaki Yaşlı Adama Aşk Tuzağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • şerafettin: anlaşmak daha iyi, yoksa avukat sizin mallarada el koyar.dünyanızı şaşırırsınız. 5 3 Yanıtla
  • ERKAN: SALLAMA ZIYA 5 1 Yanıtla

Advertisement