Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Nikahsız Eşi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Nikahsız Eşi Çıktı

Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Nikahsız Eşi Çıktı

Mersin'de yaklaşık 1,5 yıl önce evinde ölü bulunan 71 yaşındaki Abdullah Şahin'in, nikahsız eşi ve eşinin arkadaşları tarafından zehirlenerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

26.12.2015 14:17  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de Merkez Mezitli İlçesi Tece Deniz Mahallesi'nde Florya tatil Sitesi'nde oturan 71 yaşındaki Abdullah Şahin yaklaşık 1,5 yıl önce evinde ölü bulundu ve ölümü kayılara "şüpheli ölüm" olarak geçti. Şahin'in, nikahsız eşi ve eşinin arkadaşları tarafından zehirlenerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili olarak dört kişi tutuklandı.

İÇTİĞİ İÇECEĞİN İÇİNE İLAÇ KOYDULAR

Abdullah Şahin, 17 Temmuz 2014'te evinde ölü olarak bulundu. Şahin'in ölümünü şüpheli bulan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili araştırmayı yürütürken, otopside yaşlı adamın içtiği bir içeceğin içerisinde konulan ilaçlardan dolayı yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

OLAYLA İLGİLİ DÖRT KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine araştırmasını derinleştiren ekipler, tapu kayıtlarında yaptığı incelemede Abdullah Şahin'in ölmeden kısa bir süre önce kendisine ait gayrimenkullerin, aralarında kan bağı bulunmayan üçüncü kişilerin üzerine geçirildiğini belirledi. yapılan çalışmaların sonunda Şahin'in birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi Venhar D. (48) ile emlakçı arkadaşı Onur Y. (33), Emrah İ. (28) ve Özer Ç.'yi (31) Kayseri'de yakalayarak gözaltına aldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Mersin'e getirilen zanlılardan Venhar D. ile Özer Ç.'nin cinayeti itiraf ettikleri, diğer iki şüphelinin ise suçlamaları kabul etmedikleri belirtildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen dört zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adamın Katil Zanlısı Nikahsız Eşi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serr: Bu insanlarda hiç mi allah ahiret korkusu yok 6 0 Yanıtla
  • ayse: Paran yok derdin var paran var gene derdin var. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin en güzel dua. 5 0 Yanıtla

Advertisement