Yavrukurtlar Kampta Çok Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Yavrukurtlar Kampta Çok Eğlendi

Yavrukurtlar Kampta Çok Eğlendi

Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü izcileri Kandıra Sarısu da muhteşem bir eğitim kampı geçirdi.

08.07.2014 12:15

Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü izcileri Kandıra Sarısu da muhteşem bir eğitim kampı geçirdi.

Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü İzmit Belediyesinin Kandıra Sarısu da bulunan Gençlik Kampında 5 gün süren bir kamp yaptı. 65 izci, 9 izci liderinin önderliğinde gerçekleşen kampta birbirinden eğlenceli izci oyunları, kano ve botla dere gezintisi, deniz aktiviteleri, oryantiring, izci simidi yapımı ve bisiklet turu etkinlikleriyle dopdolu beş gün yaşadılar.

Beş gün kaldıkları Sarısu Kampında hem dostluk hem de eğlenceli birçok aktivite yaşayan izciler yaptıkları kampta temel izcilik bilgileri, arazi faaliyetleri, teknik iz ve işaretleri konularında açık hava faaliyetlerinde bulundular. Gece yürüyüşü yaparak dikkat seviyelerini arttıran izciler, kendilerine olan güvenlerini daha da geliştirmiş oldular.

Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü İzcilik Branşı Önderi Muzaffer Gündüz, "Kampımız çocuklar için son derce verimli geçti" diyerek izciliğin çocuklara doğa ve hayvan sevgisi aşıladığını ve onların kişisel gelişimine katkı sağladığını vurguladı. Gündüz, "Doğada hayatta kalmanın temellerini öğrenen küçük yaştaki yavrukurtlar hem doğayla dost olmanın hem de kalıcı dostluklar kurmanın önemini kamplarda öğreniyor. Kamplarda İzcilik ruhu edinen yavrukurtlar, doğa, hayvan ve insan sevgisini izci kamplarında edinerek hayat felsefesi haline getiriyor. Bu faaliyetlerimizde bize maddi manevi destek olan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a tüm ekibim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yavrukurtlar son gün büyük bir kamp ateşi etrafında toplanarak izcilik marşları söyleyip, hazırladıkları oyunları sergilediler. Kamp ateşi programı ile kampı tamamlayan yavrukurtlar kamptan ayrılırken duygu dolu anlar yaşadılar. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavrukurtlar Kampta Çok Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement