Yavuz Bingöl'e Haciz Şoku - Son Dakika
Magazin

Yavuz Bingöl'e Haciz Şoku

Yavuz Bingöl\'e Haciz Şoku

Medyapım'dan bir dizi için 800 bin TL avans alan Bingöl, proje iptal olunca ücreti geri vermedi. Davayı da kaybeden oyuncu, parayı ödeyemeyince de hacizle karşılaştı.

13.11.2014 12:20  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medyapım'dan bir dizi için 800 bin TL avans alan Bingöl, proje iptal olunca ücreti geri vermedi. Açılan davayı da kaybeden oyuncu, parayı ödeyemeyince de hacizle karşılaştı.

İLK BÖLÜM BEĞENİLMEMİŞTİ

Oyuncu Yavuz Bingöl'le dizi yapımcısı Fatih Aksoy arasında 2009'da yaşanan para ihtilafı, sanatçının aleyhine sonuçlandı. 'Biz Evlendik' adlı sitcom için Medyapım'la anlaşma yapan Bingöl'e şirket, 13 bölümün parasını peşin ödemişti. Bingöl'ün başrolü Ceyda Düvenci'yle paylaştığı dizinin çekilen ilk bölümünü yapımcı Fatih Aksoy ve Show TV yönetimi beğenmeyince, ilk bölüm başka bir yönetmenle yeniden çekilmişti.

PROJE İPTAL OLDU

Ortaya çıkan sonuç Aksoy'un istediği gibi olmayınca, proje rafa kaldırılmıştı. Bu olaydan sonra sezonu kaçırdığı için aldığı avansı geri iade etmeyen Yavuz Bingöl'le yapımcısı mahkemelik olmuştu.16 Nisan 2014 tarihinde mahkeme, Bingöl'ün Medyapım'dan aldığı parayı iade etmesine karar verdi.

PARAYI BİR TÜRLÜ TOPARLAYAMADI

Bunun üzerine Bingöl, 800 bin TL civarındaki parayı toparlayabilmek için Medyapım'dan süre istedi. Ancak Yavuz Bingöl, ödemeyi yapmayınca Medyapım'ın avukatları sanatçının Ankara, İzmir ve Ayvalık'taki gayrimenkulleriyle 2012 model lüks otomobiline haciz koydurttu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yavuz Bingöl'e Haciz Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • reis: Yavuz olum paralar nierede cakkal 17 1 Yanıtla
  • KES: YAVUZ ABİM DOĞRUMU ÜZÜLDÜM 1 13 Yanıtla

Advertisement