Yayaların Yüzü Gülecek - Son Dakika
Yerel

Yayaların Yüzü Gülecek

Yayaların Yüzü Gülecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve ulaşım sorununa kalıcı çözüm üretmek amacıyla planladığı projelerden ilki olan Gaziosmanpaşa ve Plevne mahallelerini birbirine bağlayacak alt geçit projesinde sona gelindi.

13.10.2014 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin, şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve ulaşım sorununa kalıcı çözüm üretmek amacıyla planladığı projelerden ilki olan Gaziosmanpaşa ve Plevne mahallelerini birbirine bağlayacak alt geçit projesinde sona gelindi.

Her iki mahalleyi de yaya ve araç ulaşımında birbirine bağlayacak alt geçidin betonarme kısmı tamamlandı. Öte yandan söz konusu alt geçit çalışması nedeniyle bir süredir trafiğe kapalı bulunan Yeni İzmir Yolu asfaltlama çalışmalarının ardından tekrar trafiğe açılacak. Plevne mahallesindeki Demiryolu Caddesi ile Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki TCDD Caddesi'ni birleştirecek olan alt geçidin, asfalt, yaya yolu ve çevre düzenlemelerinin ardından önümüzdeki hafta tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Bu zamana kadar ulaşım sorunu yaşayan iki mahalleyi birbirine bağladıklarını ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Gaziosmanpaşa ve Plevne mahallelerini birleştiriyoruz. Bu alt geçitle vatandaşlarımız pazara, hastaneye ulaşımlarını kolaylaştırarak, daha rahat bir yaşam sürdürmelerini hedefliyoruz. Çalışmalarda da sona gelindi. İlk etapta Yeni İzmir Yolu'nu tamamlanacak. Sonrasında alt geçidin dolgusu, asfaltlanması, yaya yolu ve çevre düzenlemesi yapılacak" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yayaların Yüzü Gülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement