Yelda'nın Adı, Baba Evinin Bulunduğu Sokakta Yaşayacak - Son Dakika
Güncel

Yelda'nın Adı, Baba Evinin Bulunduğu Sokakta Yaşayacak

Yelda\'nın Adı, Baba Evinin Bulunduğu Sokakta Yaşayacak

Geçtiğimiz Mart ayında İstanbul’daki evinde ölü bulunan ünlülerin diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu’nun adı, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde baba evinin bulunduğu sokağa verildi.

24.06.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz Mart ayında İstanbul'daki evinde ölü bulunan ünlülerin diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu'nun adı, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde baba evinin bulunduğu sokağa verildi.

Taziyesine gittiği sırada Kahvecioğlu'nun adını baba evinin bulunduğu sokağa vermek istediklerini ve bunu belediye meclisine sunacaklarını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, sözünü tuttu ve konuyu meclise getirdi. Yapılan görüşmelerin ardından baba evinin bulunduğu Toros Sokak'ın isminin "Yelda Kahvecioğlu Sokak" olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.

"ANİ ÖLÜMÜ DERİN ÜZÜNTÜ OLUŞTURDU"

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Çelik, "Yelda kardeşimiz ilçemizin yetiştirdiği başarılı kişilerden biriydi. Ani ölümüyle tüm ilçede derin bir üzüntü oluştu. Taziyesine gittiğimizde adını yaşatacağımıza dair söz vermiştik. Baba evinin bulunduğu sokağa kendisinin ismini vermeyi meclisimiz uygun gördü. Kararın ardından sokağın ismini değiştirdik ve tabelasını astık. Bu vesileyle bir kez daha merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yelda'nın Adı, Baba Evinin Bulunduğu Sokakta Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement