Yemekten Zehirlenenlerin Sayısı 143'e Çıktı - Son Dakika
Yerel

Yemekten Zehirlenenlerin Sayısı 143'e Çıktı

Yemekten Zehirlenenlerin Sayısı 143\'e Çıktı

Muğla’nın Ula, Datça, Kavaklıdere ve Yatağan ilçelerinde aynı yemek firmasından yemek yiyen ve zehirlenen öğrenci ve özel şirket çalışanlarının 143’e çıktı.

05.11.2015 15:29

Muğla'nın Ula, Datça, Kavaklıdere ve Yatağan ilçelerinde aynı yemek firmasından yemek yiyen ve zehirlenen öğrenci ve özel şirket çalışanlarının 143'e çıktı. Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri şu anda hastanede yatan kimsenin bulunmadığını açıkladı.

Muğla'nın Bayır Mahallesindeki yemek firması tarafından Çarşamba günü öğle yemeği olarak çorba, bulgur pilavı, etli patates ve salata verildi. Firmanın taşımalı eğitim yapan Datça, Kavaklıdere, Yatağan, ve Ula ilçelerinde okullara ve özel şirketlere dağıtım yaptığı öğrenildi. Firmanın dağıtımını yaptığı yemeklerden Ula, Kavaklıdere, Yatağan ve Datça'daki taşımalı eğitim gören okullardaki öğrenciler ve özel şirkette çalışan personel yedikten sonra rahatsızlandı. Akşam ve gece boyunca hastanelere başvuru yapan öğrenci ve özel şirket çalışanları tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri şu anda hastanelerde tedavi süreci devam eden öğrenci ve özel şirket çalışanının bulunmadığını belirtti. Şu ana kadar yemekten zehirlenenlerin sayısının ise 143 olduğu açıklandı.

Yemek zehirlenmesinin ardından Valilik tarafından yemek firmasında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin yer aldığı gıda denetimi için yemek firmasının Bayır mahallesindeki yemekhanesinden numuneler alındı. Numuneler laboratuara gönderilirken, özel şirket çalışanlarının firma hakkında şikayetçi olacakları öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yemekten Zehirlenenlerin Sayısı 143'e Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement