Yeni Başkan Gündoğdu'dan Eski Başkan Duran'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Yeni Başkan Gündoğdu'dan Eski Başkan Duran'a Teşekkür

Yeni Başkan Gündoğdu\'dan Eski Başkan Duran\'a Teşekkür

Balıkesir’de geçtiğimiz ay yaşanan lodos ve kar yağışı dolayısı ile zarar gören tavuk kümeslerinin uğradığı zararlar kısmen karşılanmaya başladı.

25.02.2015 16:01

Balıkesir'de geçtiğimiz ay yaşanan lodos ve kar yağışı dolayısı ile zarar gören tavuk kümeslerinin uğradığı zararlar kısmen karşılanmaya başladı. Balıkesir Tavuk Yetiştiricileri Birliği'nin yeni Başkanı Yusuf Gündoğdu, sektörün uğradığı zararın karşılanması için çaba sarf eden ve bir süre önce milletvekilliği adaylığı için istifa eden eski Başkan Mehmet Duran'a teşekkürlerini sundu.

Balıkesir'de geçtiğimiz ay yaşanan yoğun kar yağışı ve lodos fırtınası sebebi ile özellikle Bigadiç ve Sındırgı ilçelerinde bulunan tavuk kümeslerinin çatıları göçmüştü. Yaşanan olay sonrasında zarar gören tavuk kümeslerine giderek hasar tespit çalışmaları başlatan Balıkesir Tavuk Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Duran'ın çalışmaları taktirle karşılandı. MHP'den milletvekili aday adayı olan Mehmet Duran'ın istifasının ardından Yusuf Gündoğdu başkanlık görevine getirildi. Yeni Başkan Yusuf Gündoğdu, gerek sektörün gerek bölge halkının uğradığı zararın ardından afet fonundan Balıkesir'e 6 milyon TL para gönderildiği ve bunun bir kısmının da tavuk üreticileri için kullanılacağını söyledi. Başkan Gündoğdu, bu konuda çalışma yapan ve şuan Balıkesir MHP'den milletvekili aday adayı olan Mehmet Duran ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Sektörün uğradığı zarar ile ilgili bilgi alan Başkan Gündoğdu, eski Başkan Duran'a katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Başkan Gündoğdu'dan Eski Başkan Duran'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement