Yeni Mahalle İlkokulunda Satranç Şenliği - Son Dakika
Yerel

Yeni Mahalle İlkokulunda Satranç Şenliği

Yeni Mahalle İlkokulunda Satranç Şenliği

2013-2014 eğitim döneminde değişik etkinliliklerle öne çıkan Yeni Mahalle İlkokulu düzenlediği etkinliklere yenilerini eklemeye devam ediyor.

14.04.2014 13:18

Bundan önce "Kahvaltımı okulda yapıyorum", "Lale Dikme Etkinliği", "Ana Sınıfı Etkinliği", "Annelere Aile Eğitimi semineri" gibi etkinliklere imza atan Yeni Mahalle İlkokulu ve Okul Aile Birliği, şimdi de 23 Nisan münasebetiyle 7-8-9-10 yaş öğrencileri "Okullar Arası Satranç Turnuvası" düzenledi.

Satranç turnuvasına değişik okullardan ve çevre köylerden lisanslı öğrenciler katıldı. Turnuvada katılımcı öğrencilere ve velilerine Batman Park'ın Yönetim Kurulunun da katkılarıyla öğle yemeği verildi.

Düzenlenen ödül töreninde Okul Müdürü Hasan Tileği ve Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Emin Aydağ, organizasyona katılan öğrenci ve velilerine turnuvaya katıldıkları için teşekkür ettiler.

Dereceye giren öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler verilirken, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ve Türkiye Satranç Federasyonu Batman İl Temsilcisi Mehmet Yıldız turnuva sonunda yapılan ödül töreninde şampiyon öğrencilere madalyalarını verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yeni Mahalle İlkokulunda Satranç Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement