Yeni Malatyaspor Kader Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor Kader Maçına Hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor Kader Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 2.lig Beyaz Grup’ta geride kalan hafta 1461 Trabzon’u yenerek liderliği ele geçiren Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü sahasında cezası nedeniyle seyircisinden yoksun oynayacağı Ümraniye karşılaşması hazırlıklarına başladı.

23.02.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.lig Beyaz Grup'ta geride kalan hafta 1461 Trabzon'u yenerek liderliği ele geçiren Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü sahasında cezası nedeniyle seyircisinden yoksun oynayacağı Ümraniye karşılaşması hazırlıklarına başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu sahasında yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan İrfan Başaran, Sadık Çiftpınar ve Samed Kartal katılmadı. 1461 Trabzon müsabakasının ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Samed Kartal'ın sakatlığının ciddi olduğu ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Sadık Çiftpınar ve İrfan Başaran'ın ise tedavilerinin devam ettiği ifade edildi.

FEYYAZ UÇAR: "RAKİP KARŞISINDA ÇOK KOŞTUK"

Yapılan çalışma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Feyyaz Uçar, takım olarak birbirimiz Ümraniye maçına motive etmemiz lazım dedi.

Rakipleri 1461 Trabzon karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Feyyaz Uçar, "Maçın ilk yarısında rakibin bir net pozisyonu var. Bizim de rakip kalede tehlike yarattığımız pozisyonlar var. Oyuncularım güçlü rakip karşısında gerçekten çok koştular. Zaten bu ligde mücadele etmeye puan vermiyorlar. Bu gün bizi sonuca götüren oyuncularımız vardı. Diğer oyuncularımız da o oyunculara ayak uydurdular. Tabi işin sevindirici tarafı daha önceki haftalarda maçlarda fazla süre almamış oyuncularımın takıma inanılmaz katkı sunmaları. Bu da kadromuzun ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. Turgutlu karşılaşmasında Fatih Gül, bu hafta da Emrah Kol. Emrah güvendiğimiz, kalitesini bildiğimiz bir oyuncu" dedi.

"GRUPTA 70 PUANI GÖREN ŞAMPİYON OLUR"

Grubun güçlü takımlarından Ümraniyespor ile karşılaşacaklarını ve bu maçı kazanmaları gerektiğini belirten Uçar, "Ümraniye maçı bizim çok önemli. Grubun güçlü takımlarından biriyle karşılaşacağız. Bu sezon aldıkları sonuçlarla ne kadar dikkat edilmesi gereken bir takım olduklarını gösterdiler zaten. Mücadele gücü yüksek bir takım. İyi bir maç olacak. Tabi ki ev sahibi olduğumuz için biz kazanmak istiyoruz her şeye rağmen. Büyük ölçüde grubun kaderini belirleyebilecek bir maç. Son kazandığım puanlarla kaybettiğimiz puanları telafi ettik. Bence 70 puanı gören bu grupta şampiyon olur. Yani 68'den yukarı ipi göğüsler diye düşünüyorum "ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor Kader Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement