Yeni Ordu Valisi Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Yeni Ordu Valisi Göreve Başladı

Yeni Ordu Valisi Göreve Başladı

Son valiler kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliğinden Ordu Valiliğine atanan İrfan Balkanlıoğlu, görevine başladı.

17.06.2014 16:34  Güncelleme: 16:39

Son valiler kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliği'nden Ordu Valiliği'ne atanan İrfan Balkanlıoğlu, görevine başladı.

Karayoluyla Ordu'ya gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu Ordu Valiliği önünde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, vali yardımcıları, kaymakamlar, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, daire müdürleri ve sivil toplum temsilcileri tarafından karşıladı. Kendisini karşılamaya gelen herkesle tokalaşan ve tanışan Vali Balkanlıoğlu, makama geçerek burada basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Ordu'da göreve başlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, "Kapımız herkese açık. Ordu insanını ve Ordu'yu kucaklayabilirsek ne mutlu bize" dedi. 15 yıl önce Erzincan- Refahiye Kaymakamı iken bir kez Ordu'dan geçtiğini ancak bugün o güne kıyasla Ordu ve ilçelerinin daha çok gelişmiş olduğunu gördüğünü belirten Balkanlıoğlu, "Daha önce Ordu'da valilik yapan bir ağabeyimiz arayarak tebrik etti ve Ordu'da görev yapmaktan dolayı mutlu olmam gerektiğini belirtti. Ben de gerçekten Ordu'da görev yapacak olmaktan mutluyum" diye konuştu.

Ordu'nun göç veren bir memleket olması sebebiyle memleketin her tarafından mutlaka Ordulu birisiyle karşılaştığını, kendisinin de Ordulu ahbap ve arkadaşı olduğunu belirten Balkanlıoğlu, "İstanbul- Üsküdar'da Libadiye Caddesi'nde bizim evimiz vardı. Orada Ordulular çok fazlaydı, Çoğu Korganlıydı. Sabahlara kadar trikotaj işi yaparlardı" ifadelerini kullandı.

Vali Balkanlıoğlu, makamda bir süre Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Ordu Baro Başkanı Av. Oktay Çanak ile baş başa sohbet etti. Bu sohbetin ardından Valilik toplantı salonuna geçen Balkanlıoğlu, burada toplanan protokol ve daire müdürleri ile bir araya geldi. Vali Balkanlıoğlu, burada da kendisini tanıtarak bundan sonra Ordu için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeni Ordu Valisi Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement