Yeni Rekortmen Kayapınar'dan - Son Dakika
Yerel

Yeni Rekortmen Kayapınar'dan

Yeni Rekortmen Kayapınar\'dan

Kayapınar Belediyespor'lu Derya Bekmez yıldız kadınlar 5 km yarışlarında 23.17'lik derecesiyle birinci gelerek yeni Türkiye rekorunu kırdı.

05.02.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da yapılan Sportoto Yürüyüş Olimpik Baraj Eleme Şampiyonasındaki yarışlarda Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'lu dört atlet yarışmalarda, 3 birincilik 1 ikincilik dereceleriyle yarışmaya damga vurdu.

Yarışmalarda Kayapınar Belediyespor'lu Derya Bekmez yıldız kadınlar 5 km yarışlarında 23.17'lik derecesiyle birinci gelerek yeni Türkiye rekorunu kırdı. Derya Bekmez bu derecesiyle daha önce 23.32 olan dereceyi aşarak yeni Türkiye rekorunu elde ederek büyük bir başarıya imza attı, Aynı yarışmalarda Kayapınar Belediyespor sporcularından genç kadınlar 10 km yarışlarında Meral Kurt 52.23'lük derecesiyle birinci, küçük erkekler 3 km yarışlarında Sidar Aslan14.04'lük derecesiyle birinci, yıldız kadınlar 5 km de yarışlarında Ayşe Tekdal 23. 25'lik derecesiyle ikinci oldu.

Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları M. Ali Aydın ve Fatma Arşimet, başarılarından dolayı sporcuları, hocaları ve kulüp yönetimini kutlayarak, bu başarının tüm kentin başarısı olduğunu belirtiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yeni Rekortmen Kayapınar'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement