Yeni Şampiyonlar Yetiştiriyor - Son Dakika
Yerel

Yeni Şampiyonlar Yetiştiriyor

Yeni Şampiyonlar Yetiştiriyor

Kick Boks Milli Sporcusu Sibel Coşkun, 14-22 Ağustos tarihleri arasında Ordu'da yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası için öğrencilerini hazırlıyor.

25.07.2014 10:37  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kick Boks'ta Türkiye şampiyonluğu ve dünya üçüncülüğü bulunan Milli Sporcu Sibel Coşkun, 14-22 Ağustos tarihleri arasında Ordu'da yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası için öğrencilerini hazırlıyor.

Eşi Metin Coşkun ile birlikte öğrencilerine milli takım antrenmanı yaptıran Milli Sporcu Sibel Coşkun, 18 öğrencisinin Türkiye çapında dereceye girebileceğini söyledi. Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi (Bay-Bayan) olmak üzere 4 kategoride yapılacak şampiyona için öğrencilerine güvendiğini ancak sponsor konusunda sıkıntılarının olduğunu dile getiren Coşkun, "20'ye yakın çocuğumuz 3 Ağustos'ta yapılacak olan Türkiye şampiyonası elemelerine katılacak. İlk üçe giren çocuklarımız şampiyonaya gitmeye hak kazanacaklar. Seçmelerde Demre'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Ordu'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda da Antalya'yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. 3 öğrencim var, derece yapıp Milli Takıma girebilirler. Bu konuda ciddi çalışmalarımız var. Bütün öğrencilerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tek eksiğimiz sponsor. Bu konuda destek bekliyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Şampiyonlar Yetiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement