Yeni Siirt Spor Törenle Tanıtıldı - Son Dakika
Spor

Yeni Siirt Spor Törenle Tanıtıldı

Yeni Siirt Spor Törenle Tanıtıldı

Kapanan Siirt Spor'un yerine alternatif olarak kurulan, 1969 Siirt Spor takımı ve yönetimi basına tanıtıldı.

08.02.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Siirt spor'un ligden çekilerek amatöre düşmesiyle alternatif olarak 1969 Siirtspor takımı kuruldu. Takım yeni sezonda yerli sporcularla lige girecek.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Milletvekili Osman Ören ve Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın katılımıyla düzenlenen törenle kurulan takım basına tanıtıldı. Atatürk Bulvarı Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü karşısındaki binada düzenlenen törende konuşan 1969 Siirtspor kulüp başkanı Hasret Erik, yeni kurulan takımın lige Siirtli genç yeteneklerle gireceğini söyledi.

Amaçlarının eski YSE Spor ruhunu geri getirmek olduğunu belirten Erik, "İçinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle Ligden çektirilen Siirt spor'un amatör spora düşmesiyle yeni bir alternatif ürettik. Bu amaçla sıfırdan bir takım kurmak yerine daha önce Kartal spor'un ismini 1969 Siirt spor olarak değiştirerek yola çıktık. Sayın Valimiz Ahmet Aydın'ın da desteğiyle kurulan takıma Şirzat Çoktur, Sedat Amcaoğlu, Rıdvan Pelen'i takım hocaları olarak tuttuk. Ömer Deniz, Tekin Babaoğlu, Serkan Tren, Burak Koyuncu, Yusuf Arca ve Nedim Gül ise takıma gönüllü antrenör olarak yardımcı olacaktır. Ayrıca takıma daha önce Siirt spor'un altyapısında oynayan genç yerli futbolcularımız olan Muhammet Elçi, Yunus Gerçek, Orhan Tuğrul, Caner Günç, Okan Danış'ı transfer ettik. Amacımız yeni sezonda futbola heyecan getirmektir. Tüm Siirtli sporseverlerden destek bekliyoruz."dedi
Düzenlenen tören, çiğköfte ikramıyla sona erdi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Siirt Spor Törenle Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement