Yeni Yapılan Parklar Tatvan'a Güzellik Katıyor - Son Dakika
Yerel

Yeni Yapılan Parklar Tatvan'a Güzellik Katıyor

Yeni Yapılan Parklar Tatvan\'a Güzellik Katıyor

Bitlis’in Tatvan ilçe sınırındaki Van Gölü sahilinde kurulan “Feribot Parkı”, kente ayrı bir güzellik kattı.

08.06.2016 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçe sınırındaki Van Gölü sahilinde kurulan "Feribot Parkı", kente ayrı bir güzellik kattı.

Tatvan Belediyesi tarafından 27 dönümlük alan üzerine kurulan ve halka açık olan parkta; 18 adet kamelya, bir adet çocuk oyun grubu ve yetişkinler için de bir adet spor grubu bulunuyor. Ayrıca park alanına 140 adet aydınlatma direği ile 100 adet oturma bankı yerleştirildi.

İlçeye yeşil alanlar kazandırmaya devam ettiklerini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, "Feribot Parkı kurulumunda bize katkı sunan Bağcılar ile Beykoz belediyelerine teşekkür ederim" dedi.

Halkın daha çok rahat edebilmesi için güzel alanlar oluşturmaya çalıştıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, "Van Gölü Feribot İşletmesi Müdürlüğü ile Tatvan Devlet Hastanesi eski binası arasında Van Gölü'ne sıfır mesafede bir park alanı oluşturduk. İsmini Feribot Parkı olarak uygun gördüğümüz bu alan komple yeşillendirildi ve ara yürüyüş yolları yapıldı. Aydınlatma işlemleri tamamlandı, kamelya ve banklar yerleştirildi. Konumu ve manzarası çok güzel olan bu alanı halka kazandırmanın gururu içindeyiz. Tatvan'a hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Yapılan Parklar Tatvan'a Güzellik Katıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement