Yeni Yıl Tüm Yurtta Olduğu Gibi Isparta'da Coşkuyla Kutlandı. - Son Dakika
Yerel

Yeni Yıl Tüm Yurtta Olduğu Gibi Isparta'da Coşkuyla Kutlandı.

Yeni Yıl Tüm Yurtta Olduğu Gibi Isparta\'da Coşkuyla Kutlandı.

Isparta’da yeni yılda kutlamaların adresi Barida Hotels oldu.

01.01.2014 13:54

Isparta'da yeni yılda kutlamaların adresi Barida Hotels oldu. Otelin balo salonunda ve diskosunda kutlamalarda saat 00.00'ı gösterdiğinde coşku zirveye çıktı. Konfetiler patladı. Canlı müzik eşiğinde eğlence geç saatlere kadar sürdü. Otel yönetimi, çocukları da unutmadı. Çocuklar da palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayarak yeni yıla girdi. Özellikle üniversite gençlerinin uğrak mekanı olan Kafeler Caddesi'ndeki eğlence mekanları da doldu taştı.

EMNİYET TEYAKKUZDAYDI

Vatandaşların yılbaşını huzurlu geçirmeleri için Emniyet Müdürlüğü ek güvenlik önlemleri aldı. vatandaşların alışveriş yaptıkları cadde ve sokaklar ile AVM'lerde meydana gelmesi muhtemel olayların önüne geçmek için yaya ve motorize ekipler görev yaptı. Trafik ekipleri de gece boyunca denetim yaptı. Alkolü araç kullanımının önüne geçmek için pek çok noktada denetim ekipleri oluşturuldu. AVM civarı ana güzergahlar ile kavşaklarda trafik akışının sorunsuz şekilde sağlanması için tedbir alındı. Şehirlerarası otobüs terminali ve toplu taşıma araçlarının geçiş güzergahları ve hareket noktalarında da gece boyunca denetim vardı.

YENİ YILIN İLK BEBEĞİ

Isparta'da Şahin-Ayşe Yormaz çiftinin bebekleri Elif, 2014'ün ilk bebeği oldu. Sezaryenle saat 00.01'de dünyaya gelen Elif Bebek 3 kilo 700 gram ağırlığında doğdu. Hem bebeğin hem Anne Ayşe Yormaz'ın sağlık durumları da oldukça iyi. Yormaz çiftini Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Aydın da yalnız bırakmadı.

BABA: İÇİME DOĞMUŞTU

Kızını kucağına alan Baba Şahin Yormaz, "Eğirdir Akdoğan köyünde oturuyoruz. Çok sevinçliyiz. Çok mutluyuz. Yeni yılın ilk saatlerinde doğacağı içime doğmuştu. Bu ikinci bebeğimiz. Adını Elif koyduk. İlk bebeğimiz de kız o da 8 yaşında" dedi.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Osman Aydın da Yormaz ailesini tebrik ederek, "

Yeni yılın ilk bebeği saat 00.01 itibariyle dünyaya geldi. 3700 gram sağlıklı bir bebek. Adını ailemiz Elif koymayı uygun buldu. 2014 yılının Ispartamıza milletimize bereket mutluluk huzur ve bir sağlıkçı olarak sağlık getirmesini diliyor. Tüm Isparta'nın yeni yılını kutluyorum" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Yıl Tüm Yurtta Olduğu Gibi Isparta'da Coşkuyla Kutlandı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement