Yeni Yılı Bir Gün Sonra Kutladılar - Son Dakika
Güncel

Yeni Yılı Bir Gün Sonra Kutladılar

Yeni Yılı Bir Gün Sonra Kutladılar

Çanakkale'de, merkeze bağlı Kepez Beldesi'nde kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen yılbaşı kutlaması, bir gün gecikmeli olarak yapıldı.

02.01.2015 01:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de, merkeze bağlı Kepez Beldesi'nde kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen yılbaşı kutlaması, bir gün gecikmeli olarak yapıldı. Belediyece hazırlanan Yılbaşı Sokağı'nda toplanan vatandaşlar, karlı bir zeminde ve eksi 1 derecede şarkılar, türküler ve sahne alan oryantal eşliğinde eğlendi.

Kepez Beldesi'nde, belediyenin 31 Aralık akşamı düzenlemeyi planladığı yılbaşı kutlaması, Çanakkale'de iki gün boyunca etkili olan poyraz fırtınası ve kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. Yeni yılın ilk gününde kar yağışının durması ve poyraz fırtınasının etkisini yitirmesi üzerine Kepez Beldesi'ndeki yılbaşı kutlaması 1 Ocak akşamı gerçekleşti. Yeni yıl kutlamasına katılan çok sayıda vatandaş CHP'li Kepez Belediyesi'nce hazırlanan Yılbaşı Sokağı'nda toplandı. Zeminin karla kaplı olması ve hava sıcaklığının da eksi 1 derece olması nedeniyle sokakta çok sayıda varil içinde ateş yakıldı. Varillerdeki ateşlerin etrafında toplanarak ısınan vatandaşlar, sahne alan sanatçıların seslendirdiği şarkı ve türkülerle coştu. Bir yetenek yarışmasında ünlenen ve sesi Orhan Gencebay'a benzetilen Durmuş Kurtboğan'da gecede sahne alarak, Orhan Gencebay şarkıları seslendirdi.

Yılbaşı Sokağı'ndaki soğuk havayı gecenin ilerleyen dakikalarında sahne alan oryantal danslarıyla ısıttı. Yılbaşı kutlamasına katılan Kepez'in CHP'li Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, olumsuz hava koşullarına rağmen gecikmeli de olsa geleneksel yılbaşı kutlamasını gerçekleştirdiklerini belirterek, vatandaşların yeni yılını kutladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Yılı Bir Gün Sonra Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement