Yenimahalle Belediyesi'nde Açılışlar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediyesi'nde Açılışlar Sürüyor

Yenimahalle Belediyesi\'nde Açılışlar Sürüyor

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK Meslek Edindirme ve Hobi Kursları, 2.Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi ve Gazi Mahallesi Ek Hizmet Binası'nı düzenlenen törenle hizmete açtı.
Yenimahalle Belediyesi'nin açılışları hız kesmeden devam ediyor.

25.11.2013 10:50

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK Meslek Edindirme ve Hobi Kursları, 2. Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi ve Gazi Mahallesi Ek Hizmet Binası'nı düzenlenen törenle hizmete açtı.

Yenimahalle Belediyesi'nin açılışları hız kesmeden devam ediyor. Gazi Mahallesi'nde hizmete sunulan YENİMEK Meslek Edindirme ve Hobi Kursları, 2. Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi ve Gazi Mahallesi Ek Hizmet Binası törenle hizmete açıldı.

Törene Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar başta olmak üzere, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Gürol Karahisarlıoğlu, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Açılış öncesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu, Aydın yöresine ait sundukları halk oyunları gösteriyle büyük beğeni topladı.

"HER BAŞKAN YAŞAR GİBİ OLSA"

Törende kısa bir konuşma yapan CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, Yenimahalle Belediyesi'nden övgüyle söz ederek, "Binlerce Fethi Yaşar olsa bu ülkede sıkıntı kalmaz" dedi. Milletvekili seçimlerinde Yaşar'ın kendisine verdiği desteği hatırlatan Aygün, "Yerel seçimlerden başkanımızın yeniden galip çıkması için elimden gelen çabayı göstereceğim" diye konuştu.

EŞİT HİZMET, EŞİT YURTTAŞ VURGUSU

Yaşar ise açılışta yaptığı konuşmada, Yenimahalle'nin 65 muhtarlığına eşit hizmet yapmak için çalıştıklarını söyleyerek, "Hizmette eşitlik Cumhuriyet'in kuruluş felsefedir" dedi.

Konuşmasında belediye eliyle ilçeye kazandırılan önemli hizmetlere de değinen Yaşar, "Yenimahalle, 64 yıllık bir ilçe, Cumhuriyetin ilçesi. 2009'da göreve geldikten sonra, ilçede köklü bir dönüşüme imza attık. 64 yılda yapılan hizmetin, 2 katını 5 yılda gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize ne söz verdiysek yerine getirdik. Yenimahallelilerin karşısına başımız dik olarak çıkıyoruz" diye konuştu.

Türkiye'de ilk defa içerisinde cemevi bulunan bir kültür merkezini, Yenimahalle Belediyesi olarak hizmete açacaklarını kaydeden Yaşar, 30 Kasım'da Batıkent Kültür Merkezi'nin açılışına Yenimahallelileri davet etti. Yaşar, sözlerine şöyle devam etti:

"Biz eşit yurttaş ilkesi ile bütün Yenimahallelileri kucaklıyoruz. Camilere nasıl sahip çıkıyorsak, cemevlerine de sahip çıkıyoruz. Ötekileştirmeye değil kucaklamaya geldik. Yüzde 50'nin değil, yüzde 100'ün başkanı olmaya geldik. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Milletimize hizmet etmek boynumuzun borcudur."

Konuşmaların ardından YENİMEK Meslek Edindirme ve Hobi Kursları, 2. Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi ve Gazi Mahallesi Ek Hizmet Binası törenle hizmete açıldı. Belediyenin hizmete sunduğu tesisleri, açılışa katılan protokolle birlikte tek tek gezen Yaşar, 2. Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi'nde vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sevgi çemberine aldığı Yaşar, burada samimi sohbeti ve verdiği birlik, beraberlik mesajlarıyla Gazi Mahallesi sakinlerinden büyük alkış aldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediyesi'nde Açılışlar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement