BDP Açıklanan Adaylarını Tanıtmaya Başladı - Son Dakika
Yerel

BDP Açıklanan Adaylarını Tanıtmaya Başladı

BDP Açıklanan Adaylarını Tanıtmaya Başladı

Yerel seçim çalışmasını sürdüren BDP Van İl Başkanlığı, açıklanan adaylarını seçim bölgelerinde tanıtmaya başladı.

03.01.2014 15:25  Güncelleme: 15:31

Daha önce Tuşba, Edremit, Gevaş'ta adaylarını tanıtan BDP, bu kez de kentin en büyük ilçesi olan İpekyolu adayı Aygül Bidav'ı halka tanıttı.

Tanıtım öncesi BDP il binası önünde toplanan partililer, parti bayrakları ve sloganlarla BDP İpekyolu ilçe binası önüne geldi.

Yürüyüşe Van Milletvekili Özdal Üçer, BDP İl Eş Başkanı Musa İtah, Van Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bekir Kaya, Bostaniçi Belediye Başkanı Nezehat Ergüneş, BDP İpekyolu Eşbaşkan Adayı Aygül Bidav, parti yöneticileri ve eşbaşkan adayları katıldı.

İpekyolu ilçesinde düzenlenen tanıtım mitinginde konuşan Bidav, Van'ın tarihi bir kent olduğunu belirterek, kendilerine tarihi bir görev verildiğini, halkla birlikte belediyeyi yöneteceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Bekir Kaya ise Bidav'ın başarılı bir görev yürüteceğine inandığını kaydetti.

Kaya, "Tüm ilçelerimizde büyük bir coşku bekliyoruz. Ancak en büyük coşkuyu elbette İpekyolu ilçemizde bekliyoruz. Adayımız yaşamın tüm alanlarında özgürlük için mücadele etti. Şimdi de burada mücadeleye devam etmek için aday oldu" dedi.

Hiçbir zaman yapamayacakları şeyler için söz vermediklerini anımsatan Kaya, kendilerini halka borçlu hissettiklerini, halkın samimiyetine güvendikleri için çalıştıklarını ve bundan sonra çalışmalarını daha da artıracaklarını sözlerine ekledi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BDP Açıklanan Adaylarını Tanıtmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement