AK Parti Kahta'da Miting Düzenledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kahta'da Miting Düzenledi

AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında, Kahta ilçesinde, miting düzenledi.

24.03.2014 15:06  Güncelleme: 15:14

AK Parti Adıyaman il teşkilatı, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında, Kahta ilçesinde, miting düzenledi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Salih Fırat ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Kahta ilçe merkezinde düzenlenen mitingde konuştu.

Mitingin açılış konuşmasını yapan Milletvekili Salih Fırat, partililere Kürtçe seslendi.

Fırat, eskiden insanların ana dillerini konuşmanın yasak olduğunu belirterek, yıllar boyunca Kürtçe'nin konuşulamadığını hatırlatarak, o karanlık ve yasakçı zihniyetin geride kaldığını ifade etti.

Milletvekili Mehmet Metiner ise partililerden 30 Mart günü sandıkları patlatmalarını ve AK Partinin gücüne  güç katmalarını  istedi.

Büyük usta'nın sesinin daha gür  çıkması  için AK Partiye  destek verilmesi gerektiğini anlatan AK Parti Grup Başkanvekili  ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, "Bize  belediye başkanlığı yetmez, biz rekor bir oy bekliyoruz. Bu seçim yerel seçimlerle  beraber  ülkenin kaderini  belirleme seçimidir. İnanıyorum halkımız büyük usta'ya desteğini  esirgemeyecektir. Çünkü  halkımız  AK Parti  hükümet  zamanında hizmeti  gördü" diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar da miting alınındaki kalabalığın kendisini çok sevindirdiğini ve 30 Mart günün AK Parti'nin zafer günü olacağını ifade  etti.

AK Partiye ve Başbakan Erdoğan'la beraber  yürümeye devam etmek için seçimlerde mühürü AK Partiye vurmak gerektiğini savunan Gülpınar, en tecrübeli  liderin Başbakan Erdoğan olduğunu ve belediyecilikte kendini ispatlamış bir lide olduğunu sözlerine ekledi. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kahta'da Miting Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement