Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş: "Hatay'ı geleceğe taşıyacak parlamentoyu seçeceğiz"

12.01.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, "Kenti geleceğe taşıyacak parlamentoyu seçeceğiz" dedi.

Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl, Mehmet Ali Edipoğlu ile CHP Antakya Belediye Başkan adayı Hasan Ramiz Parlar ve İl Başkanı Servet Mullaoğlu'nun Şehir Kulübü'nde partililere verdiği davete katıldı.

Yaklaşan yerel seçimlere çok az bir zamanın kaldığını belirten Savaş, burada yaptığı açıklamada, halkın huzuru ve rahatlığı için çalışacakları sözü verdi.

Savaş, Hatay'ın geleceğinde huzursuzluk olmaması için çok çalıştıklarını belirterek, "Çok şükür her şeye rağmen aramızdaki kardeşlik bağları artarak devam etti. Bunun için gerçekten mutluyum. Hatay'ı geleceğe taşıyacak parlamentoyu seçeceğiz. Bu parlamento ne kadar doğru ve dürüst çalışan insanlardan oluşursa, o kadar güzel hizmet edeceğiz. Antakya'da çok şey yaptık" dedi.

CHP Antakya Belediye Başkan adayı Hasan Ramiz Parlar da halkın yüzde yüzünü kucaklayacaklarını, kentin tarihini ve kimligini geleceğe kendilerinin taşıyacaklarını söyledi.

Hizmetin projelerini hazırladıklarını ifade eden Parlar, "Çok çalışacağım, şeffaf ve dürüşt olacağım. Buna söz veriyorum. İlçemizi sizlerle birlikte yöneteceğiz" ifadeleri kullandı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement