Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bozgeyik oldu.

16.01.2014 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bozgeyik oldu.

Saadet Partisi büyükşehir ve bazı ilçe belediye başkan adayları bir otelde düzenlenen törenle tanıtıldı., Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bozgeyik, Nizip Belediye Başkan adayı Ahmet Kurban, İslahiye Belediye Başkan adayı Ahmet Günebakan, Yavuzeli Belediye Başkan adayı Mehmet Kaya, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mehmet Hayri Kamalı olarak belirlendi.

İl Başkanı Mehmet Karalar, Saadet Partisi olarak geçmişte efsane belediyecilikleri başlattıklarını, 30 Mart'taki seçimlerde de bu anlayışı devam ettireceklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bozgeyik de kentin senelerdir iktidar partisi belediyeleri tarafından idare edilmesine rağmen sorunlara çözüm üretilemediğini iddia etti.

Şehrin en büyük sorunun trafik ve ulaşım olduğunu ifade eden Bozgeyik, şöyle konuştu:

"Bulvarda sıkışıklık varsa, o bulvara battı çıktılar yaparak, insanımızın 4-5 defa ışıkta bekleme çilesinden kurtaracağız. Alışveriş merkezlerinin şehir içerisine kurulmasına asla müsade etmeyeceğiz. Mevcut tramvay hattında iyileştirme yapılarak, Avrupa şehirlerinde olduğu gibi trafiğin sıkışık olduğu yerlerde araçların girebileceği hale getirilerek yeni şeritler kazandıracağız. Gerekli noktalara "havaray" yapacağız. İlk olarak Alleben Dere'si üzerine yapacağız.

En büyük sorunlardan biri de su sorunu. İki çocuklu, dar gelirli bir ailenin ortalama 70-80 TL  su parası gelmektedir. Bu aileye büyük bir yüktür. Biz geldiğimiz zaman su ücretini yüzde 50 indireceğiz. Kaynağı ise israfı önleyeceğiz.

Mevcut stadımızın yerine Sultan Ahmet Meydanı gibi bir meydan yapacağız. Altına bir kaç kat inilerek modern otopark, üzeri yeşil alan ve cami olacak."

Belli çevrelerin belediye başkanı değil, halkın başkanı olacaklarını ifade eden Bozgeyik, "İnşallah 2,5 ay sonra Gaziantep belediyelerini alacağız. Nasıl aldığımızı herkes görecektir. Buna hayal diyenler 1994 yılında Şehitkamil Belediyesi'nin nasıl aldıysak ve 10 sene nasıl hizmet ettiysek yine alacağız ve hizmet edeceğiz" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement