Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Antakya Belediye Başkanı Savaş: "Şehrimize öncelikle huzur, ardından hizmet lazım"

19.01.2014 16:29

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, kentin önce huzura, ardından hizmete ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Savaş, yazılı açıklamasında, seçim çalışmaları kapsamında CHP Payas İlçe Teşkilatı ile Payas Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ettiğini belirtti.

Kentte birlik ve bareberliğin sağlanması için çaba harcadıklarını ifade eden Savaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapacak kişinin öncelikle objektif olması gerektiğini vurguladı.

Devam eden Antakya Belediye Başkanlığı görevi boyunca herkesi kucaklayan anlayışta olduklarını belirten Savaş, "Bu anlayışla Hatay'ın sorunlarına çözüm aradık. Gördük ki şehrimize öncelikle huzur, ardından hizmet lazım. Antakya'da çok iyi işler başardık. Hatay için de aynı şekilde çalışmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

CHP Payas Belediye Başkan adayı Tuncer Süner de Hatay kamuoyunda her şeyin belli olduğunun altını çizerek, "Hatay'da kan değişikliğine gerek yok. Sayın Başkanımız Lütfü Savaş hizmet yoluna devam edecek ama Payas'ın kan değişikliğine ihtiyacı var" değerlendirmesinde bulundu. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement