Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

İslahiye Kaymakamı Çakıcı, seçimlere katılan siyasi parti temsilcileriyle biraraya geldi.

09.02.2014 22:29

İslahiye Kaymakamı Ünal Çakıcı, yerel seçimlere katılan siyasi parti temsilcileriyle biraraya geldi.

Kaymakam Çakıcı, bir lokantada düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, seçimlerin huzur ve barış içerisinde yapılması amacıyla böyle bir toplantı düzenlediklerini kaydetti.

Seçimlerin demokrasinin bayramı olduğunu, kendilerinin de bir tür bayram hazırlığı için bir araya geldiklerini ifade eden Çakıcı, şunları söyledi:

"Siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur. Güzel bir seçim olacağını görüyorum. Çok değerli adaylarımız var. Çok değerli insanlar bu işlerle uğraşıyorlar. Biz de kamu yönetimi olarak bu süreci izleyeceğiz. Biz sadece seçimlerin muntazam ve güvenli biçimde yapılması, yürümesi için çaba göstereceğiz. Şimdiden seçimlerin İslahiye için ülkemize, domokrasimize faydalar getirmesini temenni ediyorum. "

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı  Binbaşı Ömüral Beşikçi, İlçe Emniyet Müdürü Enver Soylu, Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan adayı Malike Uludağ, AK Parti Belediye Başkan adayı Kemal Vural, CHP Belediye Başkan adayı Mustafa Köse, MHP Belediye Başkanı adayı Mehmet Hamzaoğlu, BDP Belediye Başkan adayı Dirbas Gökalp, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Günebakan ile siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement