Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Trabzon Ortahisar Belediye Başkan adayı Özcan: "Sosyal belediyecilik anlayışımız her zaman ön planda olacak"

13.02.2014 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Nazım Özcan, sosyal belediyecilik anlayışlarının her zaman önplanda olacağını söyledi.

Özcan, Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, Araklı- Sürmene Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

CHP Ortahisar Belediye Meclis üyesi aday adaylarının da eşlik ettiği ziyarette konuşan Özcan, toplumun genel kurallarından taviz vermeyen ve sosyal devlet anlayışının önplanda tutulduğu insan odaklı belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerini belirtti.

Trabzon insanının ekonomik olarak refah seviyesinin çok düşük olduğunu iddia eden Özcan, şunları kaydetti:

"Trabzon'da 80 bin icra dosyası var. 4. icra dairesi açıldı ve bu Trabzon'a getirilen hizmetlerden biri olarak halka anlatılıyor. Trabzon'da ilk 100 vergi rekortmenlerinin içinde 35 avukat var. Ne yazık ki bu avukatların gelirlerinin yüzde 85'i icra, iflas dosyalarından oluşmakta. Bu da insanlarımızın ne kadar zor durumda olduğu ve ticaret ile uğraşan Trabzon esnafının bir çoğunun zor durumda olduğunun göstergesidir."

Özcan, sosyal belediyecilik anlayışlarının her zaman önplanda olacağını ifade ederek, ekonomik anlamda da insanların mutlu olacağı refah düzeyine ulaşmak için projeleri hayata geçireceklerini sözlerine ekledi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement