Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Finike Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Nail Dülgeroğlu, Yeşilyurt Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

23.02.2014 11:49

Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Yeşilyurt Beldesinde vatandaşlarla düzenlediği toplantıda, seçimlerde Finike için yapacağı projelerini anlattı ve yeni Büyükşehir Yasası hakkında bilgiler verdi.

Finikelilerin güveniyle kendisinin beş kez seçim kazandığını, bunu yaparken de halka hiçbir zaman yalan vaatlerde bulunmadığını ifade eden Dülgeroğlu, şöyle konuştu:

"Ben yapacaklarımı söylüyorum, yalan vaatlerde bulunmuyorum. Ben dürüstlüğümden taviz vermediğim için 25 yıldır belediye başkanıyım. Oy peşinde koşmuyorum, halka hizmet için koşuyorum. Ama bazı arkadaşlar ömürleri boyunca uğramadıkları köylerimizden, mahallelerimizden son zamanlarda hiç çıkmıyorlar. Nerede düğün var 30 kişiyle çat kapı oradalar. Nerede cenaze var maskelerini takıp 30 kişiyle oradalar. Bunlar düğün evinin tefçisi, ölü evinin yasçısı olmuşlar. Ben davet edilmediğim hiçbir yere gitmiyorum."

Finike'de yakın zamanda temeli atılacak üç dev proje olduğunu hatırlatan Dülgeroğlu, bunların yeni adliye binası, hastane ve Kapıçay Barajı olduğunu belirtti.

Finike'de içme suyu ve çevre yolu konusunda da projeleri bulunduğunu kaydeden Dülgeroğlu, "Bizim seçimle ilgili bir derdimiz yok. Ancak Ankara'ya götüreceğimiz karne ne kadar iyi olursa, bu hizmetler de o kadar çabuk olur. Sizlerden takdir belgeleri, onur belgeleri bekliyorum" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement