Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Şükrü Sözen, projelerini anlattı.

27.02.2014 18:22

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Şükrü Sözen, "Değişime Devam" sloganıyla yeni dönemde Manavgat'ta hayata geçireceği projelerini anlattı.

Sözen, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'ndeki proje sunumunda, 2009'da başladıkları görevinde 5 yılı tamamladıklarını söyledi.

Bu süre içinde büyük projeler hayata geçirdiklerini ifade eden Sözen, yaptıklarının yanı sıra büyüyen Manavgat'ın daha ileriye taşınması için daha çok yapılması gereken iş olduğunu kaydetti.

Görevlere talip olan insanların hedeflerini neticeye götürebilmek için gayret içinde olması gerektiğini dile getiren Sözen, "Biz de bu nedenle içerdeki ve dışarıdaki teknik ekibimizden aldığımız destekle daha çağdaş Manavgat'ı daha üst seviyelere taşıyabilmek için projelerimizi ürettik. Eğer Manavgat halkı teveccüh gösterip sizlere hizmet etmek fırsatı yakalarsak, hepsini hayata geçirmek için göreve başlayacağız. Canla başla çalışarak Manavgat'ı daha üst noktalara taşıyacağız" dedi.

Sözen, daha sonra Manavgat Bütüncül Planı, Ulaşım Master Planı, Manavgat Denizle Buluşuyor, Sorgun Doğa Parkı, Manavgat Eğlence Merkezi, Manavgat Yat Limanı, Manavgat Spor Kompleksleri, Kıyı Bandı Turizm Entegrasyonu, Kum Yolu Batısı Gelişme Alanı, Manavgat Tekne İmal ve Çekek Yeri, Manavgat Organize Sanayi Bölgesi, Manavgat Üniversitesi, Beldelerimiz ve Köylerimiz, Oymapınar Turizm Bölgesi Çalışması, Manavgat Şelalesi Kentsel Tasarım Projesi, Köprülü Kanyon Milli Parkı, Boğaz Bölgesi Rekreasyon Alanı, Manavgat Kıyı Bandı Rekreasyon Düzenlemesi, Titreyengöl Ekolojik Parkı, Sorgun Botanik Parkı, Cumhuriyet Meydanı, Manavgat Kent Müzesi, Türkiye'nin 7 Harikası, Şehitler Anıtı, Manavgat Belediyesi Halk Pazarı, Türkbeleni Kent Ormanı ve Sosyal Sorumluluk Projeleri başlıkları altında birleştirdiği projelerini anlattı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement