Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Samsun Milletvekili Şimşek ve MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Topkaya, seçim çalışmaları kapsamında Düzköy, Ozan, Derbent köylerini ziyaret etti.

07.03.2014 14:14  Güncelleme: 14:22

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ve MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya, seçim çalışmaları kapsamında Düzköy, Ozan, Derbent köylerini ziyaret etti.

Şimşek ve Topkaya'ya, seçim çalışmalarında MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar ve partililer eşlik etti.

MHP Samsun Milletvekili Şimşek, ziyaretlerde, Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya için vatandaşlardan destek istedi.

Topkaya ise, Bafra köylerinin tanıtımının yapılmadığını ve bunun çok büyük eksik olduğunu söyledi.

"Bu köylerimizin tanıtım eksikliği olduğunu hepimiz biliyoruz. Medeniyet teknolojik anlamda kullandığımız cep telefonları, televizyonlar veya bilgisayarlarla oluşan bir kavram değildir" diyen Topkaya, şöyle devam etti:

"Medeniyet, o coğrafyanın suyu temiz ve içilebiliyorsa, yolu var ve rahatça gidilebiliniyorsa, kanalizasyon sorunu yoksa mümkündür. Fakat görüyorum ki köylerimzde su, kanalizasyon ve yol sorunları var. Ülke kaynaklarımız Türkiye'nin her yerine yetiyor da, bize neden yetmiyor ' Hala kanalizasyon sorunu olmak zorunda mı, su sorunu ve yol sorunu olmak zorunda mı' Herkesin taşıdığı sözün ağırlığını bilmesi lazım. Büyükşehire geçtiğimiz zaman imar çok zorlaşacaktır. 5 yıl içerisinde vergi vermeyeceksiniz ama 5 yıl sonra vermeye başlayacaksınız. Bu yasanın sıkıntıları var. Ahır bile yapsanız imara işlenmek zorunda olacakınız. Plan ve projesi olmak zorunda, bizler bununla alakalı projeler hazırladık. Bu örnek projeleri halkımıza bedelsiz sunacağız." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement