Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Trabzon Milletvekili Aydın ve belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

09.03.2014 12:30

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, beraberindeki MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz ile seçim çalışmalarına devam ediyor.

Aydın, belediye başkan adayları ve MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ile birlikte Boztepe, Erdoğdu ve Pelitli Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürolarının açılışını gerçekleştirdi.

Ortahisar ve Akçaabat Belediye Başkanlığını açık ara farkla kazanacaklarını ifade eden Aydın, "Emin adımlarla Trabzon Büyükşehir Belediyesini almak için ilerliyoruz" dedi.

Örs, dağ, taş demeden gezmeyi sürdürdüklerini vurgulayarak, "Görüyorum ki Trabzon değişim istiyor, kabuk değiştirmek istiyor. Bunun adresi de MHP'dir. Kalabalıklardan aldığımız güç ve destekle, Trabzon Büyükşehir Belediyesi bizim diyorum" ifadelerini kullandı.

Abanoz ise halkın, halkın içinde olacak bir belediye başkanı istediğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Halkımız, şeffaf, paylaşımcı, hesap verebilir ve kapısı her zaman halkına sonuna kadar açık, dertleri ile dertleşen ve çare arayan bir belediye başkanı istiyor. 29 yıllık belediye tecrübesi bulunan bir kardeşiniz olarak karşınıza belediye başkan adayı olarak çıktım. Ortahisar'ın sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. 30 Mart'ta bizi seçtiğiniz takdirde sizleri asla mahcup etmeyeceğiz." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement