Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Örs ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Abanoz, Yol İş Sendikasını ziyaret etti.

13.03.2014 10:36  Güncelleme: 10:34

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs ve Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, 2 Nolu Yol- İş Sendikasını ziyaret etti.

MHP Belediye Meclis Üyesi adaylarının da eşlik ettiği ziyarette Örs ve Balaban, 2 Nolu Yol-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Hüseyin Balaban ile bir süre sohbet etti.

Örs, burada yaptığı konuşmada, belediye başkanı olduğu takdirde haftanın 7 günü Trabzon'da kalarak Trabzon'u yöneteceğini söyledi.

Trabzon'un hiçbir zaman ikinci adresi olmayacağını ifade eden Örs, "Sizleri mağdur edecek hiçbir oluşumun içinde yer almayacağıma söz veriyorum. Trabzon'da yüzü halka dönük, kapısı herkese açık bir belediye başkanı olacağız. Trabzonspor haklarını savunmak için dik duran bir tavır almamız lazım" diye konuştu.

Abanoz ise emeğin kendileri için en büyük değer olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ortahisar belediye başkanı seçildiğim takdirde sizleri hiçbir zaman mağdur etmeyeceğim. Benim yönetimimde zorla hiç kimse emekli olmayacak. Şu andaki uygulamalar bizleri üzdüğü kadar bütün arkadaşlarımızı üzüyor. Biz yönetimimizde kul hakkı, insan haklarına ve emeğe değer vereceğiz. Biz Trabzon'un çocuğuyuz. Her zaman alnımız dik, memurun, işçinin ve Trabzon halkının karşısında böyle yaşamaya devam edeceğiz. Sorunlarınızı bire bir çözecek bir ağabeyiniz, kardeşiniz olacağım."

Balaban da Örs ve Abanoz'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement