Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Öner: "Her zaman sizlerin içinde sizler gibi yaşadım. Başkanlığa geldiğimde yine böyle olacak.

27.03.2014 15:55

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, "Her zaman sizlerin içinde sizler gibi yaşadım. Başkanlığa geldiğimde yine böyle olacak. Oylarınızı kullanırken Erdal Öner ile beş yılda yapılan hizmetleri göz önünde bulundurmanızı istiyorum" dedi.

Öner, seçim çalışmaları kapsamında Gülveren Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, üç aydır gece gündüz demeden çalıştıklarını ve 30 Mart'ta göreve geldiklerinde Kepez için daha da çalışacaklarını söyledi. Hizmet aşkıyla yola çıktıklarını ve bütün vatandaşları kucakladıklarını ifade eden Öner, yeni projelerle Kepez'e çok iyi hizmetler yapacaklarını bildirdi.

Gülveren Mahallesi'ne yapılan hizmetlerin ortada olduğunu kaydeden Öner, "Düğünlerinizde, mevlitlerinizde, cenazelerinizde ve iftar sofralarınızda sizlerle buluştuk. Her zaman sizlerin içinde sizler gibi yaşadım. Başkanlığa geldiğimde yine böyle olacak. Oylarınızı kullanırken Erdal Öner ile beş yılda yapılan hizmetleri göz önünde bulundurmanızı istiyorum" dedi.

Öner, toplantının ardından Van Kültür ve Dayanışma Vakfı üyeleriyle buluştu. Burada konuşan Öner, Antalya'da hemşehri derneklerinin önemli bir yer tuttuğunu ve Van depreminden sonra Kepez'de Vanlı vatandaş sayısında artış yaşandığını dile getirdi. Öner, "Ben de seçim sürecinde yaklaşık 3-4 bin Vanlı vatandaşımla buluştum ve sohbet ettim. Şunu da belirtmek istiyorum ki Antalya'da hemşehri dernekleri gerçekten önemli bir yere sahip ve hepsi aktif konumdalar" diye konuştu.

Bu durumu göz önünde bulundurduklarını ve hemşehri köy projesini oluşturduklarını anlatan Öner, "Bu projeyle sizler kendinizi temsil etme ve kültürünüzü tanıtma imkanı bulacaksınız. Altınova bölgesinde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz bu proje, Kepez'in gelişmesine ve marka şehir haline gelmesine katkı sağlayacaktır" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement