Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlerin Ardından

Yerel Seçimlerin Ardından

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım: "İzmir için bu şarkı burada bitmez"

04.04.2014 17:49

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İzmir için bu şarkı burada bitmez" dedi.

Havayoluyla İzmir'e gelen Yıldırım'ı Adnan Menderes Havalimanı'nda bir grup partili karşıladı. Burada bir konuşma yapan Yıldırım, seçim sonuçlarının Türkiye'ye ve İzmir'e hayırlı olmasını dileyerek, "İzmir'de hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak. İzmir'in şifreleri çözülmüştür. Genleri değişmeye başladı" dedi.

İzmir'e vizyonlarını, projelerini, gelecek İzmir hedeflerini anlatmak için "canla başla" çalıştıklarını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Demek ki mesajımızı bütün hemşerilerimize yeterince verememişiz. Bu bir başlangıçtır. Gittiğimiz yol doğru bir yoldur. Bundan sonra İzmir'i yönetenlerin işi hiç de kolay olmayacak. Gözümüz üzerlerinde olacaktır. İzmir için ya çalışacaklar ya çalışacaklar. Çalışmazlarsa sonucuna da katlanacaklar. Sayın Başbakanımız bu yola çıkarken bir şey söylemişti. Bu şarkı burada bitmez. İzmir için bu şarkı burada bitmez. Bu yol başarı yoludur durmak yok yola devam. AK Parti'ye gönül veren milyonların desteğinin takipçisi olacağız. Hep beraber bugünden itibaren bir sonraki seçime yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Amacımız İzmir'i kazanması için çalışmak." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement