Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlerin Ardından

Saruhanlı'da yeniden belediye başkanlığını kazanan AK Parti'li aday için kutlama düzenlendi, Kula'da MHP'den seçilen başkan esnafları dolaşarak teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

07.04.2014 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı'da yeniden belediye başkanlığına seçilen AK Parti'li Hüseyin Yaralı için kutlama düzenlendi.

Yaralı, partisinin Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı'nca Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşma vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Yaralı, seçimlerde bir kez daha milli iradenin galip geldiğini ifade ederek "Önümüzde 5 yıllık bir süreç var. Daha önce olduğu gibi bu dönemde de ilçe sınırları içinde yaşayan 54 bin kişinin Belediye Başkanı olacağım. Mahalle statüsüne dönüşen köy ve beldelerimizin belediyemize bağlandığı için sorumluluğumuz 3 kat daha arttı" diye konuştu.

İlçeye bağlı 50 mahalleden gelen kadınların katıldığı etkinlikte Yaralı, kendisi için hazırlanan pastayı kesti.

Kula'da başkan Tosun'dan teşekkür ziyareti

Kula Belediye Başkanlığı'na seçilen Hüseyin Tosun, beraberinde MHP İlçe Başkanı İbrahim Kilimci ve belediye meclis üyeleriyle birlikte çarşı ve pazarda esnafı ziyaret ederek, kendisine gösterdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Vatandaşlarla sohbet eden Tosun, sorunları ve talepleri not alarak, gösterilen teveccühe layık olmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını, hizmet vereceklerini söyledi.

Adaylık sürecinde vatandaşların şikayetleri ve önerilerini dinlediklerini belirten Tosun, "Söz verdiğimiz gibi halkımızın arasındayız. Bu anlamda da esnaf ziyaretiyle vatandaşlarımızla görüşmeye başladık. Halkın belediyesi nasıl olurmuş, halkın başkanı nasıl olurmuş herkese göstereceğiz demiştik. İşte bunun uygulamaları ilk günden itibaren başladı" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement