Yerköy İlçe Belediye Başkanını AK Parti Teşkilatı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yerköy İlçe Belediye Başkanını AK Parti Teşkilatı Ziyaret Etti

Yerköy İlçe Belediye Başkanını AK Parti Teşkilatı Ziyaret Etti

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Yerköy İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu ziyaret etti.

16.02.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Yerköy İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu'nu ziyaret etti.

Yerköy İlçesinde gerçekleşen ziyaretlere AK Pati Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer katılırken heyet, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan ve Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

AK Pati Kırşehir İl Başkanı ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Yerköy'de verdikleri mesajda, "Birkaç yıl öncesine baktığımızda Yerköy gerçekten kurtarılmayı bekleyen bir şehirdi. Mehmet Ağaoğlu döneminde Yerköy her yönü ile büyük bir değişime girerek çevresindeki İl ve İlçelerden de daha düzenli ve yaşanılabilir bir İlçe halinde geldi. Yerköy'ün o eski halinden kurtulup tertemiz bir İlçeye dönüşmesine oldukça çok sevindik. Çünkü bu vatanın her toprağı bizim istiyoruz ki her İlimiz her İlçemiz pırıl pırıl olsun. İnşallah Yerköy daha da ileriye giderek gelişerek büyüyecektir" dedi.

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ise, "Yerköy için göreve başlamadan önce taşın altına elimizi koyalım sözü vermiştik ve şükürler olsun ki halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Yerköy için yatırımlarımız tabi ki bunlarla kalmayıp daha bir çok yatırımlarla İlçemizin gelişmesini sağlayacak ve herkesin yaşamak isteyeceği bir İlçe haline getireceğiz" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy İlçe Belediye Başkanını AK Parti Teşkilatı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement