Yeşilyurt Belediyesi'nden "Recai Kutan Parkı" - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Belediyesi'nden "Recai Kutan Parkı"

Yeşilyurt Belediyesi\'nden "Recai Kutan Parkı"

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 327 milyon lira yatırım bedelli 12 adet tesisin Abdullah Gül Parkı’ndaki temel atma törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte katılan eski bakan ve liderlerden Recai Kutan’a, Yeşilyurt Belediyesi tarafından Recai Kutan Parkı projesinin olduğu sertifika verildi.

28.09.2014 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 327 milyon lira yatırım bedelli 12 adet tesisin Abdullah Gül Parkı'ndaki temel atma törenine Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte katılan eski bakan ve liderlerden Recai Kutan'a, Yeşilyurt Belediyesi tarafından Recai Kutan Parkı projesinin olduğu sertifika verildi.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Ankara asfaltı Barguzu Caddesi girişinde temeli atılan Recai Kutan Parkı projesinin olduğu sertifika, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından Recai Kutan'a takdim edildi. Sertifikayı alırken bir konuşma yapan Recai Kutan, "Muhterem kardeşlerim Yeşilyurt Belediye Başkanımız lütfettiler bir sertifika getirdiler. Barguzu'ya yakın olan bir bölgedeki parkın adını Recai Kutan Parkı diye tespit etmişler. Hakikaten layık olmadığım böylesine bir vefalı davranıştan dolayı kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Bu arada belediye başkanıma da bir eski Yeşilyurt'la ilgili hatıramı da arz edeyim. Efenim bir ara Ahmet Atılgan isimli bir belediye başkanımız vardı. Arkadaşlar ona 'çeşit Ahmet' derlerdi. Niye derlerdi orasını da bilmiyorum. Bir gün beraber Yeşilyurt'ta dolaşırken malum bu Gündüzbey'e giden ana yolun hemen yakınında bir dere vardı. Kendisine dedim ki bak Ahmet Bey, biz DSİ olarak bu derenin üstünü kapatalım ve bir alternatif yol çıksın ortaya diye. Şimdi o geçilen yolun altı deredir. Ancak Cenabı Hakk lütfetti bu bahsettiğim 1953, 1954 veya 1955 yıllarında oluyor. Oradan geçerken hep bunu hatırlıyorum ve bundan dolayı da Cenabı Hakk'a şükrediyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Belediyesi'nden 'Recai Kutan Parkı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement