Yeşilyurt Belediyespor Sezonu 25 Temmuz'da Açacak - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Belediyespor Sezonu 25 Temmuz'da Açacak

Yeşilyurt Belediyespor Sezonu 25 Temmuz\'da Açacak

Transferin hızlı takımı Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına 25 Temmuz’da Malatya’da başlayacak.

08.07.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferin hızlı takımı Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına 25 Temmuz'da Malatya'da başlayacak.

Yeni sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen turuncu yeşilliler, Elaziz Belediyespor'dan Sefa Ayvaz ile birlikte dış transferde 8 oyuncuyu kadrosuna katmıştı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Turuncu-yeşilliler Ortacaspor'dan orta saha Yusuf Çelik, Ağrı Patnos'tan Mehmet Ali Kayaili, Elaziz Belediyespor'dan Sefa Ayvaz, Elaziz Belediyespor'dan Vedat Taşdemir, Karaköprü Belediyespor'dan Ziya İstek, 44 Malatyaspor'dan Cuma Nasır, 44 Malatyaspor'dan Harun Aytemur ve Erdem İsotçu'yu renklerine bağladı. Yeni sezonda iddialı bir takım oluşturmak isteyen Yeşilyurt Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları 25 Temmuz'da Malatya'da başlayacak.

10 gün sürecek ilk etap kampının ardından ikinci etap kampı için Nevşehir'e gideceği belirtilen Yeşilyurt Belediyespor'un bu süre içerisinde transfer çalışmalarını da sürdüreceği ifade edildi.

Tekin: "Yeni Sezon Hazırlıklarına Malatya'da başlayacağız"

Yeni sezon çalışmaları hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da başlayacaklarını, ikinci etap kampını ise Nevşehir'de yapacaklarını ifade etti.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Tekin, "25 Temmuz'da Malatya'da başlayacak hazırlıklara kadar transferde biraz daha aşama kat etmek istiyoruz. İnşallah Malatya'ya hak ettiği başarıyı yaşatacak bir takım oluşturacağız. İki etaplı bir kamp düşünüyoruz. İkinci etap kampımızı Nevşehir'de yapacağız. İkinci etap kampına kadar kadromuz tam anlamıyla şekillenmiş olur" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Belediyespor Sezonu 25 Temmuz'da Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement