Yığılca'dan Keşir'e Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Yığılca'dan Keşir'e Tam Destek

Yığılca\'dan Keşir\'e Tam Destek

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, seçim ziyaretleri kapsamında gittiği Yığılca’da coşku ile karşılandı.

17.05.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, seçim ziyaretleri kapsamında gittiği Yığılca'da coşku ile karşılandı. Yığılcalılar, AK Parti ve Ayşe Keşir'e tam destek sözü verdi.

7 Haziran seçimlerine 1 aydan az bir süre kala AK Parti Düzce Milletvekili adayları ziyaretlerini sıklaştırıyor. AK Parti üçüncü sıra milletvekili adayı Ayşe Keşir de gittiği Yığılca'da coşku ile karşılandı. Geçtiğimiz seçimlerde en yüksek oy oranı ile Türkiye derecesi olan Yığılca, 7 Haziran seçimlerinde de rekor oy oranını tutturacaklarını belirtiyor. Yığılca'da Redifler ve Köseler köylerinde halka hitap eden milletvekili adayı Keşir, " AK Parti ile son 13 yılda Türkiye'nin ve Düzce'nin büyük atılım gerçekleştirdiğini hepimiz görüyoruz. AK Parti hizmet odaklı bir partidir. Bizim tek derdimiz var o da; vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek ve sorunlarını çözmek. Ben de sorunların çözülmesi ve eksikliklerin giderilmesi için çalışacağımın sözünü veriyorum" ifadelerinde bulundu.

AK Parti, 7 Haziran seçimlerine kadar Düzce'deki her köye ve mahalleye giderek vatandaşlardan AK Partiye destek isteyecek. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yığılca'dan Keşir'e Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement